Faccebook Google Twitter Youtube RSS

Tot op heden zijn er diverse adverteerders die op onze website adverteren. Om een indicatie te geven wie er zoal adverteren hebben wij hieronder een lijst geplaatst met onze huidige adverteerders. Als u ook interesse heeft om te adverteren in onze nieuwsbrief of op onze website klikt u dan hier.

 

De NVAD heeft met het organiseren van landelijke danswedstrijden een groot bereik onder het Nederlandse publiek. Hierdoor heeft de NVAD een brede doelgroep; we zijn niet leeftijdsgebonden. Er doen zowel jongeren mee als ouderen, er is slechts één gemeenschappelijke eigenschap; ze houden allemaal van dansen.

 

De NVAD heeft een gevarieerde doelgroep waardoor het bereik groot is, zowel via onze website als onze nieuwsbrief. Onze website wordt druk bezocht door dansparen, dansscholen en verwante personen voor uitslagen, timetables, foto's en nieuwsberichten. Door middel van het plaatsen van een advertentie heeft u in één klap een groot bereik.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over advertentiemogelijkheden en tarieven kunt u contact opnemen met de voorzitter van de Amateurcommissie te bereiken via het contactformulier.